Brenda Stelpstra

HÉT VA OP MAAT TRAJECT VOOR JOU

Wil jij Virtual Assistent worden?

Wil jij Virtual Assistent worden? Of ben je al bezig en weet je niet goed hoe je nou aan klanten moet komen? Heb je het gevoel dat de basis nog niet helder is? En zoek je veel 1 op 1 begeleiding?

 • Weet jij dat je veel meer in je mars hebt en wil jij jezelf ontwikkelen tot een succesvolle zelfstandig ondernemer?
 • Wil jij naast plezierig werken ook voldoende tijd voor je gezin en/of privé leven overhouden
 • Wil jij graag de controle terug? Wil jij kiezen voor een leven waarin je zelf bepaalt hoeveel je werkt, voor welke klanten, met welke diensten en vanuit welke werkplek?
 • Heb jij behoefte aan een netwerk waar je kunt aankloppen voor advies, om kennis te delen en om vragen te stellen zodat jij niet het gevoel hebt dat je alles alleen hoeft te ontdekken?

Het VA op Maat traject is er voor zowel startende VA’s als VA’s die al bezig zijn en bepaalde skills willen ontwikkelen zoals klanten krijgen, financieel overzicht en hoe goed op afstand met elkaar te communiceren.

 

Brenda Stelpstra VA op Maat opleiding virtual assistent
logo brendastelpstra virtual assistent coaching

Start een succesvol bedrijf als virtual assistent 

Wat ik jou biedt tijdens het VA op Maat traject

Brenda Stelpstra VA op Maat opleiding virtual assistent

1 op 1 begeleiding

Ik bied je bijna wekelijks de mogelijkheid om 1 op 1 met je mee te denken.

Brenda Stelpstra VA op Maat opleiding virtual assistent

Werken in Eigen tempo

Jouw tempo is belangrijk. Jij moet het straks gaan doen en uitvoeren

Brenda Stelpstra VA op Maat opleiding virtual assistent

Krijg meer Klanten

Ik leer jou een beproefde manier om klanten te leren kennen en aan je te binden.

Jij bent je bedrijf!

Brenda Stelpstra

VA OP MAAT TRAJECT INHOUD

Zoals de naam doet vermoeden is het traject op maat. Dit betekent dat jij alleen de onderdelen volgt die jij nodig hebt, maar wel alle voordelen hebt van het gehele traject. Door te investeren in het VA op Maat traject kies jij voor :

Wil jij Virtual Assistent worden? Of ben je al bezig en weet je niet goed hoe je nou aan klanten moet komen? Heb je het gevoel dat de basis nog niet helder is? En zoek je veel 1 op 1 begeleiding?

 • Levenslang toegang tot een uitgebreid VA traject met 16 modules en extra bonus masterclasses van Experts die je op eigen tempo doorloopt.
 • 2 intensieve 1 op 1 sessies van 3 a 4 uur op locatie inclusief koffie, thee, fris, lunch én snacks!
 • Elke maand één tot drie contactmomenten in de vorm van telefonisch contact of een zoom sessie.
 • Iedere maand een Q&A met gelijkgestemden uit de VA Community voor al je vragen en een gezonde dosis motivatie.
 • 1 x per maand Online en Offline sessies met jouw VA op Maat groepsgenoten. 

Bonus: levenslang toegang tot de online VA Community a
€99,50 per jaar

Bonus: keuze uit een plantraining van Structuurjunkie herself: Cynthia Schultz inclusief planner óf een 1 op 1 zoom masterclass van 60 minuten met sales coach Anne Niemeijer

 

Brenda Stelpstra VA op Maat opleiding virtual assistent

Start een succesvol bedrijf als virtual assistent 

Deze modules behandelen we tijdens het va op maat traject

Module 1 : JIJ!

Jij bent je bedrijf. Daarom is jezelf kennen erg belangrijk. Jouw persoonlijkheid bepaalt hoe alles in jouw bedrijf gaat. Daarmee houd je rekening met je kernwaarden. Onbewust spelen die een hele grote rol. Als jij jouw kernwaarden en persoonlijkheid kent, heb je een flinke streep voor.

Module 2 : Jouw expertise

Jouw expertise is jouw hoofdvaardigheid. Jouw expertise is dat wat jij het leukst vind om te doen en waar jij je het meest in wilt ontwikkelen. In deze module gaan we hier dieper op in.

Module 3 : Jouw klanten

En dan nu het woord waar je door online marketeers mee doodgegooid word: Je ideale klant.

En het is heel simpel, als je er niks mee zou kunnen, zou het ook niet zoveel genoemd worden. Je ideale klant duidelijk hebben is dus belangrijk. Nu ben ik wel van mening dat je niet meteen in het begin compleet duidelijk kunt hebben wie jouw klanten zijn. Maar wel klanten die bij jou passen!

l

Module 4 : Branding

Branding is een verzamelnaam voor alles wat met uitingen van jouw bedrijf te maken heeft. Het omvat je huisstijl, logo, je missie en je boodschap. Kortom alles wat jouw bedrijf jou maakt! Niet alleen online marketing, maar alles wat jij uitdraagt!

Module 5 : Jouw VA bedrijf inrichten

In deze module gaan we de basis leggen voor jouw VA Bedrijf. Je kunt hierbij o.a. denken aan werkdagen en werkuren bepalen, boekhoudprogramma’s en tarief bepaling. Daarnaast gaan we ook aan de slag met het opstellen van Algemene Voorwaarden, contracten en de privacyverklaring. 

 

 

 

Module 6 : Jouw Financiën

We gaan ervan uit dat je geld gaat verdienen met jouw prachtige VA bedrijf. En je wil dan alles goed geregeld hebben. Ook voor de belastingdienst.

Ik ga je in deze module uitleggen hoe je alles voor jezelf overzichtelijk kan maken.

Module 7 : Jouw Zichtbaarheid

Zichtbaar zijn doe je op veel manieren. Via je website, via social media en via netwerken. Social media en Website worden in module 8 nog meer uitgelicht. Maar het gaat mij om de combinatie met netwerken. Zo creëer je zichtbaarheid met wie jij bent. Zichtbaarheid via netwerken lijkt soms wat eng. En toch doe je het al dagelijks. Tijdens een fysieke netwerk bijeenkomst is dat niet anders. Hier vertel ik je nog veel meer over!

Module 8 : Social Media & website

Een website en Social Media zijn belangrijk voor jouw VA bedrijf. Maar hoe doe ik dat? En waar moet ik dat doen? Ik vertel je mijn visie hierop en geef natuurlijk alle tips die ik onderweg heb geleerd. En dat zijn er heel wat!

Module 9 : Jouw Planning

In deze module behandelen we waarom jouw planning belangrijk is en dat het echt jouw planning is. Het is heel erg belangrijk dat je straks bij het starten van jouw VA bedrijf niet wordt geleefd door jouw klanten, maar met jouw planning werkt.

Module 10 : Jouw samenwerkingen

Wanneer je jouw onweerstaanbare offerte naar je potentiële klant stuurt is er eigenlijk maar één antwoord mogelijk: Ja ik wil! Je kunt door. Jouw eerste klant is namelijk een feit. Deze module gaat over hoe je start met een klant en hoe je dit in goede banen kunt leiden. Ik geef je hier tools en documenten voor, zodat jij en jouw klant een vliegende start maken!

Module 11 : Tools & Techniek

Hoe ga je uren registreren? En is het niet handig als de klant direct de offerte digitaal kan ondertekenen? En hoe kunnen we de taken verdelen? In deze module heb ik een flink aantal tools voor je klaarstaan waarmee je slim en snel met je klant kunt samenwerken.

u

Module 12 : UWV?

Stel je hebt nu nog een baan en je weet dat je straks in de WW gaat komen. Moet je dan nu alvast een KvK inschrijving gaan doen of nog even wachten? Of zit je al in de WW en wil je de regels helder hebben?

Dit en meer leg ik uit in deze module.

i

Module 13 : Jouw Bedrijfsplan

Een bedrijfsplan kan 2 doelen hebben. Je wilt financiering of je wil je stappen en doelen duidelijk hebben.

Na deze module weet jij wat er in een ondernemingsplan hoort te staan, welke vorm van bedrijfsvoering bij jou past en hoe je het schrijven van een bedrijfsplan slim aanpakt.

 

Module 14 : Jouw Doelen

Doelen stellen is zó ontzettend leuk! Met doelen zorg je voor een punt om naar toe te werken. Met doelen blijf je jezelf uitdagen. En met doelen zorg je voor groei. Zowel van je bedrijf als van jezelf als persoon. Al enthousiast? Ik wel! Ik vind dit echt één van de leukste onderdelen om jou bij te helpen!

Module 15 : Jouw Comfortzone

Lekker woord hè, comfortzone? Toch gebruiken we hem te pas en te onpas. Want het is waar, je comfortzone is je lekkere plekje. En je lekkere plekje is voor je lichaam en geest een soort grens. Ook al wil jij best buiten je lekker plekje, je lichaam kan dan echt fysiek weerstand gaan bieden. Daarom is buiten je comfortzone gaan een aparte module. Om het op jouw manier te doen!

l

Module 16 : Jouw vooruitgang

Klaar? En nu? Wat ik veel zie bij andere VA opleidingen is dat je na het traject in het diepe wordt gegooid en zelf aan de slag moet. Op zich niet heel gek want je werkt immers naar deze reis toe in de opleiding. Ik doe het alleen graag een beetje anders ;). In deze module geef ik je een aantal tips en handvatten voor je met je beide benen in het ondernemersleven stapt.

6 extra bonussen om jouw VA bedrijf te laten groeien

Stap je in het VA op Maat traject? Dan ontvang je 6 fantastische bonus modules, hélemaal gratis!

Bonus : Social Media VA door Cassandra Pater

Lijkt het jou geweldig om als Social Media VA aan de slag te gaan maar heb je geen idee hoe je hiermee begint? In deze bonus module geeft Cassandra jou dé handvaten om de social media kanalen voor jouw klanten te coördineren. 

Bonus : LinkedIn Training

In deze bonus module leer je alle do’s & don’ts om klanten te krijgen uit het social media platform LinkedIn

Bonus : Technisch VA door Simone Weert

Wil jij aan de slag als technisch VA? Simone Weert, dé specialist op het gebied van techniek, vertelt jou precies wat ze doet, welke tools ze daarbij gebruikt en hoe ze aan haar klanten komt. 

Bonus : VA Community

levenslang toegang tot de online VA Community a €99,50 per jaar

Bonus : Ondernemers Mindset door Miranda Straver

In deze bonus module bekijk je een interview video met Miranda Straver. Miranda is een business coach met een administratie kantoor voor MBK. Zij geeft je handvaten omtrent

 •  Profit First en
 • ondernemers mindset.
 • financiële mindset. 

Bonus : DISC door Leroy Maduro

DISC is een persoonlijkheidsmodel. Deze wordt vaak gebruikt in teams om de groepsdynamiek te bepalen. Maar voor jou persoonlijk is hij absoluut erg waardevol.

Disc gaat uit van 4 persoonlijkheids-stijlen. Namelijk Dominant, Interactief, Consciëntieus en Stabiel. In deze bonus module worden deze persoonlijkheden verder toegelicht.

Bonus : Sales door Anne Niemeijer

Sales Coach Anne Niemeijer leert jou tijdens deze module verkopen op een manier die bij jou past. Verkopen op een manier waar jij je prettig bij voelt en die ook nog eens heel effectief is. 

Bonus : Structuurjunkie Plantraining

In de ontzettend praktische Structuurjunkie Plantraining vind je 6 stappen die je gaan helpen om je planner optimaal in te zetten én om hem ook echt te gaan gebruiken. Cynthia Schultz geeft jou haar tips en tricks om praktisch met je planner aan de slag te gaan.

Brenda Stelpstra bouw een succesvol VA bedrijf

VA OP MAAT : TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN

Ik sta voor het toegankelijk maken een VA traject voor iedereen. Daarom is betalen in termijnen bij mij geen probleem, ook wordt het bedrag niet hoger wanneer je kiest voor termijn-betaling. Bekijk hieronder wat de investering in jezelf gaat worden!

€3247,-

REGULIER TARIEF

€2597,-

ACTIE TARIEF

Stap in vóór 1 juli en ontvang 20% korting op het reguliere tarief van €3247,-

“Jezelf leren kennen is de meest boeiende weg om te bewandelen”

Brenda Stelpstra

VA COMMUNITY

Gratis community’s en Facebookgroepen voor VA’s zijn er zat. Ik ervaar alleen dat het geven en nemen daar niet helemaal in verhouding is. Een betaalde community zoals deze creëert meer commitment. Je wilt nemen, maar ook zeker geven. En je weet zeker dat je met gelijkgestemden te maken hebt!

Ook geven wij (ik en andere experts) meerwaarde door onze kennis uitgebreid te delen. Hieruit kunnen opdrachten of challenges komen die jou helpen je verder te ontwikkelen als VA. 

Mijn visie is dus, samen jouw VA bedrijf ontwikkelen.

Wat mag je delen in de VA Community

Alles!! Alles wat jij relevant vindt als VA mag je hier delen of vragen. Niks is te gek! Van elkaar leren en samen ontwikkelen is het doel! Denk alleen wel om je taalgebruik (hoewel ik weinig mensen zie die schrijvend vloeken ;-0) en laat elkaar in de waarde.

Hoe gaat de VA Community mij helpen? 

Goede vraag! Dat heb jij zelf in de hand. Wij (ik, de experts en de andere leden) proberen zoveel mogelijk kennis te delen. Wat jij ermee doet is aan jou. Wat ik vooral hoop is dat jij zelfverzekerder aan je VA bedrijf kunt bouwen en de klanten vind die bij jou passen. Dat is heel belangrijk in dit vak.

Samen zorgen we ervoor dat Nederland het beste VA land wordt van Europa (wereld vond ik nog ietwat ambitieus niet?).

Dus laten we hier starten!!

Brenda Stelpstra VA op Maat opleiding virtual assistent
logo brendastelpstra virtual assistent coaching

STAP VÓÓR 1 JULI IN HET VA OP MAAT TRAJECT EN ONTVANG 20% KORTING!

Ik sta voor het toegankelijk maken een VA traject voor iedereen. Daarom is betalen in termijnen bij mij geen probleem, ook wordt het bedrag niet hoger wanneer je kiest voor termijn-betaling. Bekijk hieronder wat de investering in jezelf gaat worden!

€3247,-

REGULIER TARIEF

€2597,-

ACTIE TARIEF

Stap in vóór 1 juli en ontvang 20% korting op het reguliere tarief van €3247,-

WAT IK NOG MEER VOOR JOU KAN BETEKENEN

Vanuit mijn ervaring kan ik je op verschillende manieren helpen jouw VA bedrijf neer te zetten zoals jij dat wil!

VA COMMUNITY

tot 1 augustus voor €4,95 per maand of €49,50 op jaarbasis

 • €9,95 per maand (of €99,50 per jaar)
 • Contact met alle leden van VA op Maat en de leden in de community. 
 • Elke maand een Q&A
 • Elke 2 maand een uitgelicht onderwerp met een expert of interview.

 • Het volgende onderwerp is SALES. Met Sales tips van Anne Niemeijer!

VERLENGING 1-op-1

Verleng het 1-op-1 traject met 6 maanden: €747,-

 • We gaan op de voet van de 1 op 1 tijdens het traject door. 
 • Investering: 747,- voor 6 maanden
 • Elke maand 1 tot 3 x bellen of een zoom sessie.
 • 2 x live sessie van 3 a 4 uur.

VA OP MAAT MENTORING TRAJECT

6 maanden: €2947,-,
12 maanden: €4097,-

 • 6 maanden of 12 maanden begeleiding van Brenda
 • Elke maand 1 tot 3 x bellen of zoom.
 • Levenslang toegang tot de VA Community
 • Q&A zelfde als community
 • 2 x 1 op 1 live sessie zoals bij VA op Maat 1 op 1. 
 • Plantraining inclusiefplanner van Structuurjunkie of  1 op 1 zoom van een uur lang met Sales coach Anne Niemeijer 

VA OP MAAT 1-op-1

Investering: €347,-

 • 1 op 1 live op leuke locatie
 • 3 a 4 uur onverdeelde aandacht en focus op jouw VA bedrijf
 • Van te voren een vragenlijst om de pijnpunten te vinden.
 • Inclusief lunch, snacks, koffie/thee en fris. 

VA MENTORING

Investering: €35,-p.maand
tot 1 augustus voor €25,- p. maand

Alles uit het VA Community pakket inclusief iedere maand een 1-op-1 zoom sessie van 30-45 minuten

logo brendastelpstra virtual assistent coaching

Veelgestelde vragen over het  VA op Maat traject

Misschien staat jouw vraag hier ook nog tussen. 

Hoe weet ik of het VA op Maat traject bij mij past?

Dat weet je niet, dat moet je voelen. Ik hoop dat ik jou alle informatie hier heb kunnen geven, maar mocht je toch twijfelen dan kom ik graag met je in gesprek om te kijken wat je pijnpunten en twijfels zijn!

Kan ik deze opleiding ook vanuit het buitenland volgen?

Jazeker, dat is het ultieme voordeel van online werken en leren. Je doet alles op het moment dat het jou uitkomt, waar je maar wilt! 

Komen er niet teveel VA's op de werkmarkt?
Ik snap je angst. En als je net in deze wereld komt kijken kunnen die aantallen behoorlijk overwhelming zijn.
Maar wat als ik je nu vertel dat we momenteel 2.080.000 ondernemers tellen in Nederland.
En VA school heeft ongeveer 750 VA’s opgeleid. Reken je even mee hoeveel ondernemers ze dan per persoon kunnen ondersteunen? 2773!
Conclusie: er zijn nog véél te weinig VA’s in Nederland. Tijd om samen in actie te komen.
Kan ik dit traject ook volgen naast mijn baan in loondienst?
Absoluut! Je kunt het VA op Maat traject volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo. 
Kan ik het traject ook in termijnen betalen?

Ik sta voor het toegankelijk maken een VA traject voor iedereen. Daarom is betalen in termijnen bij mij geen probleem, ook wordt het bedrag niet hoger wanneer je kiest voor termijn-betaling. 

Hoelang duurt het VA op Maat traject?
Gemiddelde duurt een traject zo’n zes maanden. Dit is ook het tempo wat ik je kan aanraden. Sneller of langzamer gaan mag altijd. Follow your flow.